Головна Новини Світ Європа У Нідерландах чоловік з арбалетом вбив кількох людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нідерландах чоловік з арбалетом вбив кількох людей (ВІДЕО)

Зловмисник спробував вистрілити в поліціянтів

17 вересня 2021, 18:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нідерландах чоловік стріляв у людей з арбалета. Про це повідомляє видання De Telegraaf.

У Нідерландах чоловік з арбалетом вбив кількох людей (ВІДЕО)

У Нідерландах чоловік з арбалетом вбив людей. Фото: скріншот з відео.

Як стало відомо, інцидент стався в місті Алмело. Повідомляється, що озброєний зловмисник убив двох людей за допомогою ножа і ще в одного поранив.

На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів. За словами очевидців, чоловік з голим торсом тримав в руках арбалет і спробував вистрілити в прибулих поліційних. При спробі пострілу зловмисник був поранений.

Злочинець був затриманий. На цей момент правоохоронці проводять розслідування. Встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Нідерландах суд визнав таксистів Uber "співробітниками". Профспілка таксистів подав позов на компанію. За їхніми словами, велика частина водіїв отримують менше мінімальної заробітної плати. Своїм рішенням суд постановив, що водії, які працюють через платформу Uber, фактично є найманими працівниками в компанії. Топ-керівник Uber в Північній Європі заявив, що здивований таким рішенням. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "коментарі" інформував про те, що в місті Мандалая, що на півночі М'янми прогримів вибух. Повідомляється, що в пункті перевірки на коронавірусну інфекцію вибухнула бомба. В результаті інциденту загинули, як мінімум дві людини і ще кілька були поранені. Серед постраждалих були силовики і співробітники рятувальної служби. Поранені були доставлені медиками в військовий госпіталь. Поліціянти встановлюють всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини