Головна Новини Світ Європа У Новій Зеландії хочуть назавжди заборонити купувати цигарки всім, хто народився після 2008 року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії хочуть назавжди заборонити купувати цигарки всім, хто народився після 2008 року

У Новій Зеландії борються із курінням

9 грудня 2021, 12:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Новій Зеландії хочуть заборонити палити майбутнім поколінням. Про це пише видання ВВС.

У Новій Зеландії хочуть назавжди заборонити купувати цигарки всім, хто народився після 2008 року

Нова Зеландія заборонить продаж тютюну наступним поколінням, щоб зрештою відмовитися від куріння. Як зазначається у матеріалі, будь-хто, хто народився після 2008 року, не зможе купувати сигарети або тютюнові вироби протягом свого життя відповідно до закону, який, як очікується, буде прийнято у 2022 році.

Цей крок є частиною масштабних заходів для боротьби з курінням, оголошених у четвер міністерством охорони здоров'я Нової Зеландії.

Міністерство охорони здоров'я Нової Зеландії заявляє, що куріння викликає рак у кожного четвертого і залишається основною причиною передчасної смерті для її п'ятимільйонного населення.

Крім того, уряд значно обмежив кількість місць, де можна продавати сигарети, щоб прибрати їх із супермаркетів та кутових магазинів. Число магазинів, яким буде дозволено продавати цигарки, хочуть скоротити з 8 тисяч до менше 500.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що вартість Apple підвищилася до рекордного рівня. Це сталося через зростання цін на акції американської компанії, які тепер коштують понад 170 доларів за одиницю. Таке зростання пов'язують зі збільшенням плану з постачання. Стало відомо, скільки тепер коштує компанія.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що відомий американський мільярдер Ілон Маск показав рендер двох космічних кораблів компанії SpaceX, які в майбутньому вирушать підкорювати червону планету. Крім того, на зображенні можна побачити кілька гігантських веж із механізмами, що будуть використовуватися для запуску та посадки апаратів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини