У партії влади на виборах у Грузії лякають війною, якщо переможе опозиція

Глава Грузинської мрії Бідзіна Іванішвілі заявив, що перемога проєвропейських сил на виборах може спричинити війну для Грузії

Засновник та почесний голова проросійської партії "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі у день парламентських виборів у Грузії 26 жовтня заявив, що перемога проєвропейських опозиційних сил призведе до "катастрофи та руйнування" в країні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Ехо Кавказу.

Іванішвілі назвав опозиційних політиків "іноагентами" і повторив російські пропагандистські наративи, зазначивши, що перемога проєвропейських сил на виборах може спричинити війну для Грузії.

"Поруч із нами йде війна. Держава, яка управляє агентурою, має на меті втягнути Грузію в збройний конфлікт. Це може статися дуже швидко. Нас чекатиме катастрофа і руїни", – заявив політик.

Іванішвілі стверджує, що Грузинська мрія прагне зберегти мирний шлях розвитку для Грузії, тоді як опозиція, на його думку, виконує завдання іноземних держав, зацікавлених лише у війні, яка "походить поруч".

Читайте також на порталі "Коментарі" - грузинські опозиційні партії разом можуть набрати більше половини голосів на парламентських виборах, які відбудуться 26 жовтня. Проросійська "Грузинська мрія" має серйозне просідання з підтримки. Про це свідчать дані соцопитування Edison Research, повідомляє "Луна Кавказу". Чого чекати від парламентських виборів? Чи можлива кардинальна зміна курсу Грузії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у провладній партії Грузії розповіли, чому насправді Київ та Тбілісі не прийняли до НАТО.