Головна Новини Світ Європа У Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП: подробиці (ФОТО)

Усіх потерпілих громадян України із травмами госпіталізували

24 липня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

Моторошна ДТП трапилася біля міста Радомсько, що знаходиться у Лодзькому воєводстві. За попередньою інформацією, причиною аварії стала п'яна водійка, через  яку постраждали семеро громадян України. Про це інформує "Польське радіо".

У Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП: подробиці (ФОТО)

Постраждали 7 українців (фото: KPP Radomsko)

 Відомо, що ДТП трапилося вранці на автомобільній дорозі в районі селища Виґода. В мікроавтобусі Volkswagen перебували українці, а от за кермом легкового автомобіля Nissan Quashquai була доволі п'яна жінка, яка своїми діями спричинила аварію, де постраждали люди.

 Зіткнення було доволі сильним, адже автомобілі відкинуло у кювети на протилежні сторони. Поліція та рятувальники, які відразу прибули на місце, надали допомогу постраждалим. 

 Як повідомили у поліції міста, в бусі знаходилося 9 людей, з них 7 — українці. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості та були відправлені до лікарні. Медики кажуть, що стан трьох наших співвітчизників — тяжкий.

 До медичної установи також потрапила й 36-річна громадянка Польщі, через, яку й трапилося ДТП. Адже жителька гміни Гідлє була дуже п'яною та сіла за кермою. Перші тести на вміст алкоголю у її крові показав 4 проміле. 

У поліції повідомили, що аварія трапилася через те, що жінка раптово виїхала на зустрічну смугу руху, а водій мікроавтобусу не встиг зреагувати.

У Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП: подробиці (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, що у Польщі сталася масштабна ДТП, де постраждали українці. Неподалік Кашице, одного із містечок Польщі, потрапив у велику автомобільну аварію рейсовий автобус, на борту якого знаходилися наші співвітчизники.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини