У Польщі на військовому заводі прогримів вибух: є загиблі

Завод займається виробництвом ракет і боєприпасів, які використовуються польською армією

На військовому заводі в Польщі прогримів вибух. Про це повідомляє видання strefabiznesu.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 8 вересня, у польському місті Скаржиско-Каменна. Повідомляється, що на оборонному підприємстві під назвою "Меско" стався вибух.

На місце події поспішили медики, поліціянти і співробітники пожежної служби. Згідно з інформацією місцевих засобів масової інформації, в результаті інциденту загинула 41-річна співробітниця підприємства.

За попередньою даними, здетонували вибухові речовини, які жінка упаковувала для відправки. Вибух стався прямо в руках у постраждалої. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Для довідки: дане підприємство займається виробництвом ракет і боєприпасів, які використовуються польською армією.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в польському місті Люблін сталося серйозне ДТП, в якому постраждали громадяни України. У мікроавтобусі перебувало вісім осіб. Вони подорожували з України в Польщу. В результаті події постраждали семеро українців. Постраждалі отримали поранення середнього ступеня тяжкості і були госпіталізовані медиками, які прибули на місце події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на острові Ява, що в Індонезії горіла будівля в'язниці. Пожежа виникла в приміщенні, в якому відбували покарання ув'язнені за злочини, пов'язані з наркотиками. Відзначається, що в'язниця була переповнена. В результаті події загинуло, як мінімум 40 осіб і ще багато хто отримав поранення. Детальніше про це читайте в нашій статті.