Головна Новини Світ Азія В Індонезії палахкотіла будівля в'язниці: десятки загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індонезії палахкотіла будівля в'язниці: десятки загиблих і поранених

У Поліції припускають, що причиною пожежі могло стати коротке замикання

8 вересня 2021, 10:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індонезії в будівлі в'язниці спалахнула сильна пожежа. Про це повідомляє видання The Guardian.

В Індонезії палахкотіла будівля в'язниці: десятки загиблих і поранених

Пожежа. Фото: ГСЧС.

Як стало відомо, інцидент стався в ніч на 8 вересня, в провінції Бантен, що на острові Ява. Повідомляється, що у в'язниці стався сильний спалах. В результаті події загинули щонайменше 40 осіб і ще понад 70 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце подій прибули медики, рятувальники і правоохоронці. На цей момент причина пожежі невідома, проте в поліції припускають, що нею могло стати коротке замикання електромережі.

У постраждалому від пожежі блоці, відбували покарання ув'язнені за злочини, пов'язані з наркотиками. Точна кількість людей, які перебували в будівлі невідомо. Відзначається, що в'язниця була переповнена.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Мексиці через проливні дощі, які пройшли у двох штатах річка вийшла з берегів. Повінню було затоплено одну з медичних установ. У ньому перебувало понад півсотні пацієнтів. Вода викликала збої в системі електропостачання. Через відключення системи подачі кисню загинули 16 осіб. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Філіппіни накрив потужний тайфун. Стихія руйнувала будинки місцевих жителів і привела до відключень електрики. Фахівці повідомили, що під час негоди швидкість вітру могла досягати 150 кілометрів на годину. У державних установах тимчасово зупинено роботу. За даними синоптиків, найближчим часом сильний вітер і рясні опади не припиняться. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини