Головна Новини Світ Європа У Польщі сталася серйозна ДТП: постраждали семеро українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі сталася серйозна ДТП: постраждали семеро українців

Потерпілі отримали поранення середнього ступеня тяжкості

7 вересня 2021, 12:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі сталося серйозне ДТП, в якому постраждали громадяни України. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Польщі сталася серйозна ДТП: постраждали семеро українців

ДТП з українцями в Польщі. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці 7 вересня неподалік від польського міста Люблін. Повідомляється, що в ДТП потрапив мікроавтобус, в якому з України до Польщі подорожували вісім осіб.

В результаті події постраждали семеро українців. На місце подій прибули медики, які госпіталізували потерпілих в госпіталь міста Люблін. Вони отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

До медичної установи прибув черговий консул. Відзначається, що Генеральне консульство України в Любліні тримає на контролі хід справи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Житомирській області автобус з Польщі потрапив в смертельне ДТП. На автодорозі в Пулинському районі водій автобуса скоїв зіткнення з автовозів. Відразу після ДТП транспортний засіб загорівся. В результаті події загинула одна людина і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі п'яний українець їхав за кермом міського автобуса. 46-річний чоловік, який працює на одному з міських маршрутів був затриманий під час ранкової перевірки водіїв на тверезість. У нього в крові було виявлено одне проміле алкоголю. Відзначається, що раніше українець не потрапляв в такі ситуації. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини