Головна Новини Світ Європа У Польщі нейрохірурги пришили голову дитині, яку їй відірвало в ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі нейрохірурги пришили голову дитині, яку їй відірвало в ДТП

Дитина отримала важку травму в результаті ДТП

11 серпня 2021, 18:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Польські нейрохірурги пришили голову дитині, яку відірвало в ДТП. Про це повідомляє видання In Poland.

У Польщі нейрохірурги пришили голову дитині, яку їй відірвало в ДТП

У Польщі дитині пришили голову. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в селищі Редзіково, який знаходиться неподалік від міста Слупськ. Повідомляється, що 57-річний водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, вилетів з дороги та врізався в дерево. Крім водія в салоні автомобіля знаходилися 37-річний чоловік і 3-річна дівчинка. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Дівчинка отримала серйозні травми

Дитина була пристебнутий ременем безпеки та в момент удару її сильно підкинуло вперед. Потерпіла отримала травму хребта, а її голову буквально відірвало від шиї. Вона трималася на одній шкірі та м'язах.

Постраждала була екстрено доставлена в дитячий травматологічний центр лікарні ім. Миколи Коперника. Там нейрохірурги пришили їй голову назад, а також змогли стабілізувати її стан. Тепер дитині має бути довга реабілітація.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині стався серйозний ДТП за участю автобуса. Повідомляється, що водій не впорався з керуванням та допустив перекидання автобуса транспортного засобу. В результаті події постраждали більше ніж 30 пасажирів і водій. На місце інциденту поспішили медики та рятувальники. Потерпілих доставили в медичні установи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Німеччині вантажівка зіткнулася з переповненим автобусом. Після удару одного з пасажирів автобуса викинуло на дорогу. Від отриманих травм він помер на місці. Повідомляється, що в результаті ДТП постраждали обидва водії та 17 пасажирів автобуса. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини