Головна Новини Світ Європа У Польщі під час ДТП розбили рідкісну Ferrari (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі під час ДТП розбили рідкісну Ferrari (ФОТО)

Від Ferrari не залишилося живого місця

15 лютого 2022, 21:05
Поділіться публікацією:

На території сусідньої Польщі на швидкісній трасі сталась дорожньо-транспортна пригода, яка принесла власнику елітної Ferrari 488 відчутні збитки. Про це інформує Auto-swiat.

У Польщі під час ДТП розбили рідкісну Ferrari  (ФОТО)

Від машини лишилася купа брухту (фото: facebook.com/waszemedia)

 Елітне Ferrari 488  хардкорної  модифікації Pista виявилося повністю знищеним  в результаті автотрощі на трасі S10.  Ця неприємна  пригода мала місце поруч з  польським містом  Вижиск, що знаходиться  на північному заході країни.

Як повідомили місцеві ЗМІ, кермувальник   швидкісного авто  в якийсь момент втратив відчуття контролю, управляючи  власним суперкаром. Авто на величезній швидкості влетіло в металевий бар’єр автостради  і буквально протаранило його наскрізь. Потім воно вилетіло в кювет.

На опублікованих світлинах помітно, що  Ferrari була настільки низькою, що пройшла під відбійником. Але в результаті удару розбився  передок з карбоновим капотом, знищені лобове та заднє скло, ще  пом'яло дах суперкара.  Представники екстрениз служб оперативно прибули на виклик, але  кермувальник в  цій ДТП не постраждав. 

Можлива причина аварії, це, ймовірно,  погода:  покриття на цій ділянці автомагістралі було  слизьким, а швидкість авто –  висока, і колеса втратили зчеплення. Тому після аварії елітний суперкар італійського  виробництва  таки відправлять в брухт.  

Важливо, що Pista- є екстремальною  модифікацією  488 GTB. Авто оснащене  3,9-літровим "твін-турбо" V8, що має 720 кінських сил . Капот, бамперна група, спойлер та елементи інтер'єру зроблені з карбону, саме з цієї причини вага суперкара  на 91 кілограм менше, ніж GTB. Вартує таке авто  понад 300 тисяч доларів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини