Головна Новини Світ Європа У Польщі помер українець після "заспокоювання" поліціянтами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі помер українець після "заспокоювання" поліціянтами

Відомо, що українцеві було 25 років

18 серпня 2021, 18:15 comments1194
Поділіться публікацією:

 У Польщі помер українець після "заспокоювання" поліціянтами

Українець помер у витверезнику, фото Agencja Gazeta

У сусідній Польщі помер українець, якого знайшли сплячим в автобусі. Про це повідомляє польська газета Gazeta Wroclawska.

У Вроцлаві 30 липня поліціянти виїхали на виклик про нетверезого чоловіка в автобусі. П'яного українця намагалися вивести з автобусу, але він усіляко опирався. Чоловіку наділи кайданки й доправили до витверезника. Алкотестер показав, що його крові було 1,5 проміле алкоголю.

Коли у витверезнику з українця зняли кайданки, він почав агресивно відбиватися від поліціянтів й намагався вирватися. Повідомляється, що одного правоохоронця він вдарив, іншого вкусив.

Польські поліціянти викликали підмогу. Через таку поведінку українця, четверо поліціянтів зв'язали його ременями й залишили в одній із кімнат, аби той заспокоївся.

Однак після "заспокоєння" чоловік почав задихатися й синіти, а згодом і помер. Чи надавали йому медичну допомогу невідомо. Відомо, що українцеві було 25 років.

Польське видання лише повідомило, що розпочато кримінальне провадження за фактом смерті українця. У рамках провадження призначено судово-медичну експертизу та інші. Причину смерті чоловіка встановлюють. Прокурори районної прокуратури в Свідниці проводять розслідування у справі.
"Ми розслідуємо, чи смерть сталася через втручання поліції та чи перевищили службовці свої повноваження. Ми вже замовили додаткові токсикологічні та гістопатологічні тести, на результати яких нам доведеться почекати кілька тижнів", — наголосив прокурор Томаш Орепук, речник районної прокуратури у місті Свідниця.
Як повідомляв портал "Коментарі", українці стурбовані можливою монополізацією ринку працевлаштування в Польщі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини