Головна Новини Світ Європа У Польщі сталося смертельне ДТП: загинули українці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі сталося смертельне ДТП: загинули українці (ФОТО)

Автомобіль злетів з автодороги, перекинувся і врізався в дерево

7 жовтня 2021, 15:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі сталася ДТП за участю громадян України. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Польщі сталося смертельне ДТП: загинули українці (ФОТО)

ДТП в Польщі. Фото: Associated Press

Як стало відомо, інцидент стався в місті Катовіце, сьогодні, 7 жовтня. Повідомляється, що легковий автомобіль злетів з автодороги, перекинувся і врізався в дерево. В результаті події загинули двоє громадян України віком 21 та 22 роки.

На місце події поспішили медики, рятувальники і співробітники правоохоронних органів. За словами очевидців, удар під час ДТП був настільки сильним, що автомобіль отримав серйозні механічні пошкодження. Рятувальникам доводилося вирізати тіла загиблих з понівеченого транспорту.

На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

У Мережі з'явилися фотографії з місця трагедії.

У Польщі сталося смертельне ДТП: загинули українці (ФОТО) - фото 2

Фото: se.pl.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Польщі від ножових поранень помер маленький українець. Кривава сімейна сварка сталася в Тарнові. Молода людина і жінка, які мають громадянство України, орендували житло в Польщі і давно проживали за кордоном. Рани від холодної зброї отримали всі, хто знаходився у квартирі. Поліціянти встановлюють всі обставини інциденту.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українець розповів і показав жахливі заробітки в Польщі. Юнакові запропонували працювати на складі одягу. До польського міста Познань із Запоріжжя він їхав нескінченно довго — два дні! Автобусом. Працівник з України планував вилетіти з Києва в сусідню країну літаком, це йому б обійшлося в 400-600 гривень. Але польське агентство примусово диктувала клієнту свій вибір і свого перевізника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини