Головна Новини Світ Європа У Польщі трагічно загинув громадянин України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі трагічно загинув громадянин України

Польщу накрила негода

22 жовтня 2021, 11:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Територією Польщі пронеслися урагани, які забрали життя людей. Про це повідомляє видання Укрінформ.

У Польщі трагічно загинув громадянин України

"Швидка". Фото: Reuters

Найбільше число руйнувань і все смерті були зафіксовані на південному заході країни в Нижньосілезькому воєводстві. Як стало відомо, неподалік від міста Свидник через сильний порив вітру легковий автомобіль вилетів в рів. Від отриманих травм на місці помер 43-річний громадянин України.

У місті Вроцлав сильний вітер повалив дерево на автомобіль. Двоє людей загинули на місці. У Сехніці шторм пошкодив стіну незавершеного будівництва, і вона звалилася на 55-річного громадянина. Потерпілий отримав серйозні травми і помер.

Згідно з даними пожежної служби, по всій країні сильні пориви вітру призвели до травмування 13 громадян. П'ятеро з них є рятувальниками.

Протягом одного дня рятувальники по всій країні виїжджали близько десяти тисяч разів на виклики пов'язані з негодою.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Полтавській області дерево впало на дітей, які перебували на прогулянці в дитячому садку. Постраждали двоє дітей і вихователька. На місце прибули медики і поліціянти. Потерпілі були госпіталізовані. Згідно з даними ЗМІ, один з потерпілих знаходиться в критичному стані. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії на території порохового заводу спалахнула пожежа. На місце прибули співробітники пожежної служби, яким вдалося повністю ліквідувати полум'я. В результаті інциденту, попередньо загинули семеро людей і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини