Головна Новини Світ Європа У Польщі трагічно загинув українець: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі трагічно загинув українець: подробиці (ФОТО)

Трагедія сталася під час виконання земельних робіт

28 жовтня 2021, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі загинув український заробітчанин. Про це пише видання "Обозреватель".

У Польщі трагічно загинув українець: подробиці (ФОТО)

Місце події. Фото: slaska.policja.gov.pl

Як стало відомо, інцидент стався у польському місті Глівіце, що на півдні країни. За даними ЗМІ, під час виконання земельних робіт стався зсув землі, який засинав 33-річного українця.

Чоловіка намагалися дістати, відкопавши землю вручну. Лише за дві з половиною години вдалося дістати бездиханне тіло українця. На місце події поспішили співробітники правоохоронних органів. Призначено спеціальну перевірку, яка перевірить дотримання роботодавцем безпеки для робітників.

Повідомляється, що заробітчанин проживав у місті Забже.

У Польщі трагічно загинув українець: подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: slaska.policja.gov.pl

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на Хмельниччині чоловік втік із колонії й скоїв зґвалтування малолітньої. Правопорушник попросив 12-річну дівчинку показати йому шлях до сусіднього населеного пункту. Перебуваючи на полі, злочинець напав на свою жертву. Він приставив холодну зброю до горла постраждалої, а потім поглумився над нею. Поліціянтам вдалося затримати чоловіка. Днями йому ухвалили вирок. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Львові студентка пішла з дому вночі. Пошуками 19-річної студентки займалися активісти та правоохоронці. Через деякий час їм вдалося виявити дівчину мертвою. Наразі встановлюються всі обставини її смерті. За даними засобів масової інформації, в будинку у померлої було знайдено передсмертну записку. На місці інциденту працюють водолази. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини