Головна Новини Світ Європа У Польщі українець на фурі потрапив під потяг: є жертва
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українець на фурі потрапив під потяг: є жертва

Пасажири і машиніст електропоїзда "Зелена Гура - Гожув Великопольський" в аварії не постраждали

27 січня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

У селищі Хоцішево в Любуське воєводство на заході Польщі українець за кермом фури виїхав на нерегульований залізничний переїзд в той час, коли йшов поїзд. Про це повідомляє сайт місцевої поліції.

У Польщі українець на фурі потрапив під потяг: є жертва

ДТП (фото з відкритих джерел)

Удар був такої сили, що чоловік помер на місці, а деталі фури були розкидані в радіусі 10 метрів. Пасажири і машиніст електропоїзда "Зелена Гура — Гожув Великопольський" в аварії не постраждали. Механічні ушкодження були тільки у електрички. Причини і обставини, які призвели до трагедії, зараз встановлює поліція.

На даний момент невідомо, що спонукало українця заїхати на залізничний переїзд на вантажній машині з причепом.

В той самий час користувачі Мережі, які добре знають цю місцевість, пишуть, що переїзд хоч і був нерегульованим, але має хорошу видимість. Чому водій вантажівки не помітив стрімко наближається поїзд, відповісти на цей момент складно.

Відзначимо, тільки недавно на заході Польщі 21-річний українець на легковому автомобілі протаранив огорожу місцевого кладовища і зніс десяток могил.

Нагадаємо, 21 грудня від 21-річної власниці автомобіля Lexus RX 300 надійшло повідомлення в поліцію про викрадення транспортного засобу. За словами дівчини, вона залишила машину на СТО в селі Циркуни. 37-річний співробітник автомобільного сервісу вирішив скористатися відсутністю господині машини і покататися на іномарці.

Слідуючи по кільцевій дорозі, по близькості до екопарку, чоловік не впорався з керуванням і злетів з траси в бік лісосмуги. За даними поліції, співробітник СТО знаходився в нетверезому стані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини