Головна Новини Світ Європа У Польщі відмінили обов'язковий карантин для іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі відмінили обов'язковий карантин для іноземців

Відтепер для в'їзду в Польщу достатньо тільки негативного тесту на коронавірус

23 січня 2021, 17:55 comments1749
Поділіться публікацією:

Влада Польщі відмінила обов'язковий 14-денний карантин для іноземців, якщо вони мають при собі негативний тест на коронавірусну інфекцію Covid-19. Про це повідомляє польське видання Dziennik Ustaw.

У Польщі відмінили обов'язковий карантин для іноземців

Польща скасовує обов'язковий карантин для іноземців. Фото: media.slovoidilo.ua

"Людина, яка має негативний результат тесту на Covid-19, результат якого був отриманий не пізніше, ніж за 48 годин до моменту перетину кордону, звільняється від проходження карантину (самоізоляції)", – повідомляється в документі.

Проте варто зазначити, що сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус повинен бути надрукований польською або англійською мовами. Видання не уточнює, яким саме повинен бути тест: ПЛР-аналіз чи ІФА.

Дане нововведення буде поширюватися як на перетин зовнішнього, так і внутрішнього кордонів.

Розпорядження почне діяти з 23 січня.

Нагадаємо, що Польща з 1 січня ввела у себе аналог податку на виведений капітал (ПнВК). Що це означає та чи потрібно зробити такий крок Україні, читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що заступник глави МЗС України Євген Єнін заявив, що Польща може передати для українців понад один мільйон доз вакцини від COVID-19.

Йдеться про те, що після отримання самої Польщею необхідної кількості вакцин, вона готова поділиться з вакцинами з українцями. За словами заступника міністра, ще пів року тому МЗС і закордонні дипломатичні установи активно працюють в країнах — потенційних виробників вакцин з метою встановлення прямих контактів не лише з урядами зазначених держав, а й з власниками компаній. Тому деталі про постачання вакцини до України, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

23 січня 2021, 21:05

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини