Головна Новини Світ Європа У росіян в Молдові підгорає. Що вони готують проти Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян в Молдові підгорає. Що вони готують проти Данілова

Призначення Олексія Данілова послом до Молдови викликало хвилю обурення серед росіян, які живуть у країні та місцевих сепаратистів, зазначив у Фесбуці військовий оглядач Олександр Коваленко

3 квітня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

За інформацією Олександра Коваленка, призначення колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова послом України в Молдові "знатно підірвало" придністровських сепаратистів та їх кураторів.

У росіян в Молдові підгорає. Що вони готують проти Данілова

Олексій Данілов

Як зазначив експерт, таке кадрове рішення України для них стало найменш зручним. Коваленко наголосив, що призначення Данілова послом є зовсім не лайтовим для Придністров'я, у зв'язку з чим найближчим часом розпочнеться кампанія з дискредитації нового посла у Молдові.

За інформацією Коваленка, придністровські ресурси та майданчики, а також ресурси в самій Молдові, які фінансує агент-утікач Кремля Ілан Шорм, вже отримали завдання працювати над тим, щоб здійснювати регулярні вкидання про Олексія Данілова. Їхнє головне завдання – дискредитувати нового посла в інформаційному просторі.

Крім того, як повідомив Коваленко, так звана опозиція Молдови, найближчим часом має наростити кількість негативних коментарів щодо нового посла України у Молдові.

"Рупором цих атак має стати Марина Таубер, яка, за звичною їй методичкою, повинна буде в перспективі запропонувати оголосити Олексія Данилова персоною нон-грата, що дуже активно підтримають проросійські сили",
— повідомив Коваленко і додав, що "в осиному гнізді загуло ".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони. Спершу ходили чутки, що його відправлять послом до Норвегії. Але пізніше з'явилася інформація, що Данілов їде послом, але до Молдови. Цю інформацію підтвердив президент Володимир Зеленський. Він повідомив, що Данілов сам так бачив свою подальшу роботу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини