Головна Новини Світ Європа У Російському культурному центрі сталась велика пожежа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Російському культурному центрі сталась велика пожежа (ВІДЕО)

На Кіпрі загорілася будівля російського культурного центру.

26 квітня 2023, 18:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У Російському культурному центрі сталась велика пожежа (ВІДЕО)

Пожежа у російському культурному центрі. Фото з відкритих джерел

26 квітня зафіксували масштабну пожежу у російському центрі науки та культури, що знаходиться в столиці Кіпру Нікосії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Cyprus Mail.

Очевидці о 13:45 повідомили про гучний вибух, а потім помітили пожежу, яка охопила Російський культурний центр. Після отримання виклику на місце інциденту приїхало сім пожежних машин для боротьби з вогнем.

"Пожежа всередині та зовні будівлі. Пожежники намагаються загасити полум’я, проводяться розслідування, щоб перевірити, чи є люди в будівлі", — сказав речник пожежної служби Андреас Кеттіс.

Невдовзі вогонь вдалось ліквідувати, а пожежники шукають місце початку пожежі. Водночас поліція проводить опитування людей у цьому регіоні. На місце пожежі прибув також російський посол. Окрім пожежі в будівлі кіпрські служби повідомили про пошкодження кількох електрокабелів.

Переглянути відео з пожежею у російському культурному центрі можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни стріляють один в одного на тимчасово окупованій території України. Російські найманці з групи "Вагнера" влаштували бій, а потім перестрілку з солдатами регулярних військ Російської Федерації. Генштаб вважає, що конфлікт між різними угрупуваннями російських сил відбувся через невдачі Кремля у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про катастрофу, яка стала кінцем Радянського Союзу. Аварія на ЧАЕС пришвидшила розпад СРСР, адже ліквідація та приховування катастрофи ударили по економіці Радянського Союзу і активізували політичні рухи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини