У Румунії розбився літак: є постраждалі (ФОТО)

В результаті події постраждали двоє пасажирів

У Румунії розбився приватний літак. Про це повідомляє видання Digi24.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 10 серпня недалеко від міста під назвою Кітіла, що поруч зі столицею країни. Літальний апарат раптово втратив висоту і впав на землю в полі за містом. В результаті події постраждали двоє пасажирів.

Після повідомлення про катастрофу на місце інциденту поспішили медики та співробітники рятувальної служби. Двоє чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Один з них був доставлений до медичного закладу за допомогою вертольота.

На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У Мережі з'явилися фото з місця аварії літального апарату.


Фото: ISU Bucharest-Ilfov.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині автобус потрапив в смертельне ДТП. Як стало відомо, водій вантажного автомобіля скоїв зіткнення з переповненим автобусом. За попередньою інформацією причиною аварії могли стати неполадки в роботі світлофора. В результаті події загинув один пасажир автобуса і ще багато хто отримав поранення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі зіткнулися два трамваї. Аварія сталася на кільцевій розв'язці. В результаті лобового зіткнення транспортних засобів постраждали близько 30 пасажирів. Вони були доставлені в медичні установи медиками, які прибули на місце інциденту. На даний момент правоохоронці встановлюють причини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.