Головна Новини Світ Європа У Саакашвілі погіршився стан здоров'я: прихильники в Грузії вимагають звільнення політика
commentss НОВИНИ Всі новини

У Саакашвілі погіршився стан здоров'я: прихильники в Грузії вимагають звільнення політика

Прихильники екс-президента Грузії Михайла Саакавшілі почали збиратися біля Руставський в'язниці після повідомлень про погіршення стану ув'язненого політика

11 жовтня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Прихильники колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі вирішили провести масову акцію на підтримку їхнього лідера, зібравшись біля Руставської в'язниці. Опозиція прийшла до такого рішення після того, як стало відомо про те, що стан ув'язненого політика істотно погіршився. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє портал "Новини-Грузія".

У Саакашвілі погіршився стан здоров'я: прихильники в Грузії вимагають звільнення політика

Михайло Саакашвілі. Фото: Facebook Саакашвілі

Вимоги, які виставляють прихильники Саакашвілі, не змінилися. Протестуючі вимагають звільнення опозиційного політика. Деякі учасники мітингу, навпаки, вирішили звернутися не до влади Грузії, а до самого опозиціонера із закликом припинити голодування, щоб зберегти своє здоров'я. У числі тих, хто закликав Саакашвілі припинити голодування був його брат. За словами Давида Саакашвілі, він дуже стурбований тим, як погіршився стан брата, і він дуже хотів би, щоб той припинив виснажливе голодування.

Адвокат Саакашвілі Ніка Гварамія повідомив, що він намагається зараз добитися, щоб його пустили на зустріч з Михайлом, бо зараз йде мова про стан його здоров'я, а не про політику. При цьому адвокат зазначив, що він не може силою змусити Саакашвілі припинити голодування, але постарається знайти необхідні слова, щоб політик все-таки прийняв правильне рішення.

Видання також пише про те, що в зв'язку з акціями протесту пенітенціарна служба Мін'юсту Грузії опублікувала інформацію про те, що немає ніяких передумов говорити про те, що стан здоров'я Саакашвілі істотно погіршився. У відомстві запевняють, що Саакашвілі постійно знаходиться під наглядом медиків і його здоров'ю нічого не загрожує.

Також читайте на порталі "Коментарі — політолог розповів, з ким у влади Грузії можуть виникнути проблеми після затримання Саакашвілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини