Головна Новини Світ Європа У Швейцарії дитину назвали на честь провайдера заради 18 років безкоштовного доступу в інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії дитину назвали на честь провайдера заради 18 років безкоштовного доступу в інтернет

Подружжя розповіли, що планують відкрити депозит на ім'я дочки і відкладати гроші, зекономлені за рахунок оплати доступу до мережі, до виконання Твіфіі 18 років

26 жовтня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

Батьки новонародженої дівчинки в Швейцарії дали дитині ім'я на честь інтернет-провайдера, щоб безкоштовно користуватися його послугами наступні 18 років. Про це повідомляє телеканал FOX TV.

У Швейцарії дитину назвали на честь провайдера заради 18 років безкоштовного доступу в інтернет

Відомо, що швейцарська телекомунікаційна компанія Twifi запустила рекламну акцію, в якій її представники обіцяли надати послуги доступу в інтернет безкоштовно протягом 18 років кожному, хто назве свою дитину на честь компанії — хлопчика ім'ям Twifius, а дівчинку — Twifia.

За умовами компанії, безкоштовне підключення до інтернету починає діяти тоді, коли батьки малюка завантажать копію свідоцтва про її народження через спеціальну форму на офіційному сайті компанії Twifi. Деякі швейцарські ЗМІ повідомляють про те, що чоловік і жінка з міста Граубюндена, вказали в метриці своєї дочки її третє ім'я Твіфія (Twifia). При цьому, пара висловила бажання залишитися неназваною.

Батько дівчинки Твіфіі заявив, що батьки хочуть залишитися анонімними для оточення, щоб в майбутньому не виправдовуватися за те, що вони продали ім'я дочки.

"Звинувачення нас в тому, що ми продали ім'я нашої дитини, сильно вдарить по нашій репутації. Нам теж трохи соромно"- каже батько Твіфіі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Періс Хілтон має намір стати мамою різностатевих двійнят.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини