Головна Новини Світ Європа У Словаччині пройшов багатотисячний мітинг проти карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Словаччині пройшов багатотисячний мітинг проти карантину

Хвиля протестів проти карантину прокотилася по Словаччині

18 листопада 2020, 10:14
Поділіться публікацією:

Друга хвиля пандемії коронавірусу змушує уряди різних країн вводити нові карантинні обмеження. Втім, громадяни зі скепсисом ставляться до подібних заходів, вважаючи їх неефективними. Подейкують вже про "антикарантинні бунти". Так, напередодні тисячі громадян Словаччини вийшли на вуличні протести проти уряду і його обмежень по боротьбі з коронавірусом. Хвиля протестів прокотилася по всій країні — громадяни провели мітинги як в Братиславі, так і в інших містах.

У Словаччині пройшов багатотисячний мітинг проти карантину

Нагадаємо, що в Словаччині, як і в інших країнах Центральної Європи з вересня відбувся стрибок випадків захворювання коронавірусу попри те, що уряд застосував жорсткіші обмежувальні заходи, ніж в інших країнах.

Але недавній сплеск, схоже, йде на спад, і уряд Словаччини почало знову відкривати театри, кінотеатри та фітнес-центри з обмеженнями по місткості.

Як повідомляв портал "Коментарі", на засіданні Верховної Ради України було піднято питання про перегляд судового рішення Кабінету міністрів про введення карантину вихідного дня. На підтримку проголосували всього 149 депутатів з 226 необхідних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини