У Туреччині автобус з півсотнею пасажирів потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)

Автобус врізався у причіп вантажівки

У Туреччині сталася серйозна ДТП за участю автобуса. Про це повідомляє видання Haberler.

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від населеного пункту під назвою Сома, що знаходиться на заході країни. Повідомляється, що рейсовий автобус їхав зі Стамбула в Ізмір й врізався у причіп вантажного автомобіля.

В результаті події загинули 10 людей і ще близько 30 отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце інциденту прибули медики, які госпіталізували потерпілих.

Від отриманих травм шестеро із загиблих померли на місці події, ще троє — у стінах медичного закладу міста Сома. Всього в транспортному засобі на момент ДТП знаходилось 50 осіб (з них 47 пасажирів, два водії й стюард). Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У мережі з'явилися фотографії з місця трагедії.


Фото: Haberler.com

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що мандрівник у Туреччині випадково зняв на камеру смерть своєї свекрухи. Повідомляється, що це сталося тоді, коли сім'я прогулювалася в мальовничому місці неподалік від населеного пункту Тепеков, який знаходиться в провінції Артвін. Під час того, як чоловік знімав красиві види, камера записала, як його родичка впала зі скелі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв. Інцидент стався в місті Познань. На кільцевій розв'язці зіткнулися два транспортних засоби. Повідомляється, що в результаті події постраждали близько трьох десятків людей. Деякі з них отримали важкі поранення і були доставлені в медичні установи прибулими медиками. Детальніше про це читайте в нашій статті.