У Туреччині повені руйнують міста: загинули десятки людей (ВІДЕО)

Станом на 13 серпня через небезпеку 1877 громадян були змушені покинути свої домівки

У Туреччині продовжує бушувати стихія. Про це повідомляє видання TRT.

Як стало відомо, число загиблих через стихію вже досягло 38. Тривають пошуки людей, які вважаються зниклими безвісти.

Повідомляється, що через повені загинуло 32 людини в провінції Кастамону і шість громадян у провінції Синоп. Ще понад 10 людей перебувають у лікарнях через отримані травми. Тривають пошуки громадянина, який зник безвісти у Бартіні.

У пошуково-рятувальних операціях беруть участь близько 5,5 тисяч співробітників рятувальної служби. Залучені 19 вертольотів, понад 658 автомобілів, 542 одиниці будівельної техніки, 42 плавзасоби, 66 карет швидкої допомоги та службові собаки.

Станом на 13 серпня через небезпеку 1877 громадян були змушені покинути свої домівки. Синоптики інформують, що проливні дощі можуть тривати до кінця тижня.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Японії через сильні дощі утворилися зсуви та зливи. Стихія вирує на острові Кюсю, який знаходиться на південному заході країни. За кілька днів в одному з районів випала рекордна кількість опадів. Кілька річок вийшли з берегів. Зсуви знищили кілька будинків. Стихія забрала життя однієї місцевої жительки. Повідомляється, що кілька людей вважаються зниклими безвісти. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що неподалік від італійської столиці ліси були охоплені вогнем. Десятки сімей, які проживають у небезпечних районах, були змушені покинути свої домівки. Їм надали номери в готелях. Через пожежі було припинено залізничне сполучення. Детальніше читайте в нашій статті.