Головна Новини Світ Європа У Туреччині водій автомобіля збив на "зебрі" громадян України: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині водій автомобіля збив на "зебрі" громадян України: є загиблі

Українець разом зі своєю дружиною повертався в готель з супермаркету

20 жовтня 2021, 18:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині загинув громадянин України. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Туреччині водій автомобіля збив на "зебрі" громадян України: є загиблі

ДТП в Туреччині. Фото: Інформатор

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від турецького міста Аланья. Повідомляється, що на пішохідному переході легковий автомобіль збив пару з міста Житомир.

62-річний чоловік разом зі своєю 55-річною дружиною повертався в готель пізно ввечері із супермаркету. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП. Постраждала була госпіталізована до медичного закладу.

На цей момент жінка знаходиться в реанімації. Співробітники правоохоронних органів затримали водія автомобіля. Встановлюються всі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Лондоні озброєний ножем злочинець порізав пасажирів автобуса. В результаті події поранення отримали три людини. Потерпілих доставили в лікарню медики, які прибули на місце події. Один із потерпілих перебуває у критичному стані. Правоохоронцям вдалося затримати нападника. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в американському штаті Вашингтон в ефірі телеканалу показали порноролик. У цей момент в прямому ефірі йшов прогноз погоди. Ведучі ніяк не відреагували на інцидент. Правоохоронці почали розслідування за цим фактом. Зазначається, що після випуску прогнозу погоди почали від жителів міста та округу почали надходити численні дзвінки зі скаргами. Представники телеканалу перепросили у глядачів. Відео порнографічного змісту з'явилося на екранах телевізорів на 13 секунд. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини