Головна Новини Світ Європа В Албанії знайшли тіло українця на пляжі: що відомо про обставини його смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Албанії знайшли тіло українця на пляжі: що відомо про обставини його смерті

Тіло чоловіка без ознак життя виявили на березі моря

25 серпня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

В Албанії знайшли тіло українця на пляжі: що відомо про обставини його смерті

Тіло чоловіка виявили на березі моря, фото Wikimedia

В курортній Албанії виявили тіло українця на морському узбережжі. Про це повідомляє видання Euronews Albania.

Відомо, що зранку 24 серпня на одному з пляжів курортного міста Голем місцеві мешканці виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місце викликали поліцію. Слідчі припускають, що 66-річний чоловік міг потонути в морі, коли купався.

Встановивши особу поліціянти з’ясували, що загиблий має громадянство України. Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці шукають свідків події. Обставини смерті українця в Адріатичному морі встановлюють поліціянти в Големі.

Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Як писав портал "Коментарі", у Бердянську українці побилися через медуз в Азовському морі. Відпочивальники почали битися тому, що одна компанія викидала медуз із моря на берег, а інша група людей це помітила, обурилася. На відео бійку зафільмували туристи, що відпочивали поруч із місцем інциденту.

Ми писали про те, що на курорті Азовського моря навала медуз. У Приморському посаді туристів, що відпочивають на Азовському морі, атакують медузи. Люди кажуть, що їх там багато. Подекуди відпочивальники самостійно витягують їх з моря і відвозять із пляжу. У повідомленні зазначено, що відпочивальники, які приїхали у Приморськ, скаржаться на медуз. В опублікованому відео видно, що туристи самі дістають медуз із води й скидають у великі купи. За їх словами, від мертвих медуз по всьому узбережжю розноситься жахливий запах. Тому люди своїми силами намагаються від них позбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини