Головна Новини Світ Європа В Болгарії посеред вулиці виклали жовті троянди на підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Болгарії посеред вулиці виклали жовті троянди на підтримку України

Болгари вшанували пам'ять жертв війни України з росією

3 червня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

З нагоди 100 днів війни між Україною та росією в Болгарії провели заходи з вшанування жертв від обстрілів росіянами наших міст та сіл, жертв в окупації та загиблих на фронті й в полоні цивільних і військових українців. Про це повідомляють в прес-службі посольства України в Болгарії.

В Болгарії посеред вулиці виклали жовті троянди на підтримку України

Фото Фейсбук

3 червня на площі перед Міською бібліотекою у столиці Болгарії Софії представники влади та дипломати розгорнули 100-метрову синю стрічку. На неї виклали жовті троянди. До заходу з вшанування загиблих долучилися також посол України Віталій Москаленко та заступник міського голови Софії Мирослав Боршош.

Разом чиновники, дипломати та містяни вшанували пам'ять тисяч загиблих українців за три місяці повномасштабної війни з рф. Стрічка лежатиме на вулиці протягом дня, до вшанування можуть долучатися городяни.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти розповіли, чого очікувати на фронті найближчим часом та чому окупанти можуть почати вести хаотичний вогонь з артилерії. За словами експерта, наразі в рф масштабна криза. Прихована мобілізація вже дає не стільки призовників, як раніше, вони вже використовують техніку, що була законсервована знімаючи її зі зберігання.

Також ми писали, що експерти вважають дії російських військових на сході помилковими з точки зору воєнної тактики. Командування армії рф хоче виконати наказ Путіна щодо захоплення області до 1 липня. Окупанти все ще контролюють більшу частину міста Сєвєродонецьк. Однак вуличні бої там тривають і захисники успішно проводять локальні операції, беруть полонених.

В Болгарії посеред вулиці виклали жовті троянди на підтримку України - фото 2
В Болгарії посеред вулиці виклали жовті троянди на підтримку України - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини