Головна Новини Світ Європа В ЄС нарешті відповли на зухвалі погрози Путіна Європі через удари по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЄС нарешті відповли на зухвалі погрози Путіна Європі через удари по Росії

Незважаючи на залякування Москви, Європа надалі буде підтримувати Україну

13 вересня 2024, 18:25 comments2354
Поділіться публікацією:

 Європейський Союз не змінить свою позицію щодо підтримки України, попри погрози президента РФ Володимира Путіна, заявив речник зовнішньополітичної служби ЄС Петер Стано. За його словами, Путін робить багато хибних заяв, але факт залишається в тому, що саме він розпочав агресивну війну проти України. Стано підкреслив, що ніщо з його слів не вплине на підтримку України з боку ЄС, яка включає військову допомогу.

В ЄС нарешті відповли на зухвалі погрози Путіна Європі через удари по Росії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Путін регулярно робить багато хибних коментарів. Факт полягає у тому, що це він розпочав війну проти України… Звичайно, ніщо з того, що він каже, не змінить наші позиції доти, доки він продовжує цю незаконну агресію проти українського народу", — наголосив політик.

Він також зазначив, що обговорення щодо використання західної зброї тривають на рівні країн-членів ЄС, і рішення стосовно цього питання ухвалюються індивідуально. Водночас загальноєвропейської позиції щодо послаблення обмежень на використання наданої зброї немає, але підтримка України залишається стабільною доки триває російська агресія.

"Ми бачили результати обговорень у вигляді індивідуальних рішень. Стосовно цього питання немає загальноєвропейської позиції. Звичайно, це залежить від держав-членів, які надають зброю", — заявив речник зовнішньополітичної служби ЄС.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі пояснили слова Путіна із погрозами на адресу НАТОСпікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пояснив слова Володимиру Путіна про те, що якщо Україна отримає дозвіл від Британії та США бити їхньою зброєю вглиб РФ, то це виведе війну на новий рівень. За його словами, заява Путіна мала конкретних адресатів, і вона була почута.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини