Головна Новини Світ Європа В Європі випав кольоровий сніг (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Європі випав кольоровий сніг (Фото)

Кольоровий сніг свідчить про зміну клімату на планеті

8 лютого 2021, 11:15 comments1411
Поділіться публікацією:

На цих вихідних території Чехії та Словаччини вкрилися кольоровим снігом. Про дивне та рідкісне явище повідомляють місцеві видання, серед яких Рlzensky.denik.cz.

В Європі випав кольоровий сніг (Фото)

Європейскі країни накрив кольоровий сніг. Фото: oir.mobi

Явище дійсно вражаюче, проте воно пов'язане зі змінами клімату у світі. Словацький гідрометеорологічний інститут повідомив, що сніг змінив колір через рожевий пил, занесений із Сахари.

"Над Сахарою внаслідок вітрів у повітря потрапила велика кількість часток пилу, який завдяки південному повітряному потоку досяг старого континенту. Частки пилу в повітрі обмили опади, і на снігу їх добре видно", — пояснила метеоролог Дагмар Гонсова.

Тепер жителі Чехії та Словаччини можуть спостерігати сніг помаранчевого та рожевого кольору.

Багато громадян встигли поділитися знімками природного явища.

В Європі випав кольоровий сніг (Фото) - фото 2
В Європі випав кольоровий сніг (Фото) - фото 3
В Європі випав кольоровий сніг (Фото) - фото 4
В Європі випав кольоровий сніг (Фото) - фото 5
Нагадаємо, що відомий мільярдер та засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс повідомив, що на людство можуть чекати дві серйозні загрози після пандемії коронавірусу. До чого потрібно бути готовим людству, читайте в нашому матеріалі.
Раніше повідомлялося, що синоптики розповіли, коли варто очікувати потепління, які будуть опади і як довго протримається морозна погода. Точний прогноз погоди на найближчі десять днів можна переглянути в нашому матеріалі.
Також сайт "Коментарі" розповідав про інцидент у Швейцарії. Там чоловік виготовив фальшиві гроші аби отримати послуги секс-працівниці. Обман викрився тоді, коли повія вирішила покласти гроші на банківську карту, проте банкомат не хотів приймати купюри. Продовження історії можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини