Головна Новини Світ Європа В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол

Нинішні власники особняка купили його у 2011 році

18 листопада 2020, 11:25
Поділіться публікацією:

В Ірландії виставили на продаж великий особняк, побудований в 1170 році й виконаний в георгіанському стилі. За легендами, в ньому мешкають привиди, а в XVIII столітті його відвідав сам диявол.

В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол

Loftus Hall (фото з відкритих джерел)

Нинішні власники Куігли готові продати віллу за 2,2 млн фунтів стерлінгів (понад 82,3 млн гривень). І до вибору покупців вони підходять відповідально, тому що їх турбує подальша доля будівлі. За цю суму новий власник отримає 25 гектарів землі з власною ділянкою берегової лінії та садом, а також віллу з 25 спальнями.

Куігли зізналися, що використовували місцеві легенди про привидів для отримання прибутку. Вони пропонували екскурсії й навіть ночівлі в кімнатах з привидами. При цьому зазначили, що, перебуваючи в особняку, вони завжди відчували чиюсь присутність.

Кажуть, що в XVIII столітті, коли була сильна злива, у двері будинку постукав темний незнайомець, який шукав притулку. На той момент у віллі жила сім'я Тоттенхема. Вони люб'язно впустили чоловіка, надали йому нічліг і їжу. Дочка власників Анна подружилася з незнайомцем і одного вечора сіла грати з ним в карти. Але під час гри одна з них упала на підлогу,  Анна нагнулася її підняти й помітила, що замість ніг у чоловіка -  копита. Незнайомець зрозумів, що його викрили та вогненною кулею вилетів через дах.

Дівчина була вражена побаченим і залишок життя провела у своїй кімнаті, сидячи на стільці, в одному положенні. За легендами, з того часу в особняку бродить не тільки привид Анни, а й інші примари, яких приваблює будинок.

В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол - фото 2
В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол - фото 3
В Ірландії продають особняк, який відвідував сам диявол - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Ахметова купила найдорожчий особняк у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини