Головна Новини Світ Європа В Польщі 51-річну українку знайшли мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі 51-річну українку знайшли мертвою

Тіло виявили працівники гуртожитку в Стараховицях

12 жовтня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Громадянка України не подавала ознак життя. Жінку виявив працівник служби обслуговування гуртожитку, що розташований в Стараховицях 11 жовтня. Про це повідомляє видання Polsat News.

В Польщі 51-річну українку знайшли мертвою

У Польщі розслідують смерть українки, фото з відкритих джерел

На місце викликали повітову поліцію та "швидку". Лікарі констатували смерть 51-річної жінки, повідомляється, що її намагалися реанімувати, однак марно. На місці працювали прокурори та поліціянти. Правоохоронці опитували мешканців та адміністрацію закладу, оглядали речі покійної, шукали докази.

За словами прес-офіцера штабу повітової поліції у Стараховицях Павла Кусяка, в поліції не відкидають версію вбивства. Тіло жінки направлено на розтин до бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Наразі за фактом відкрито кримінальну справу, тривають слідчі дії. Окружна прокуратура у Стараховицях не дала подробиць події.

"У нас трапився смертельний випадок, але слідчі заходи ще тривають, тому я нічого не можу сказати", — повідомила прокурор Еліза Джуда, голова районної прокуратури у Стараховицях.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Польщі загорівся автобус з українцями. Повідомляється, що в момент події у транспортному засобі перебувало 29 пасажирів і два водії. Всі вони є громадянами України. Інцидент стався в ніч на 7 жовтня у польському місті Томашув.

Також ми писали, що в Польщі від ножових поранень помер маленький українець. Семирічного хлопчика госпіталізували до лікарні в тяжкому стані. Лікарі не змогли його врятувати через проникаючі колото-різані рани, можливо, були пошкоджені внутрішні органи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини