Головна Новини Світ Європа В Польщі поліціянти застосували зброю до чоловіка: чим завершився інцидент
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі поліціянти застосували зброю до чоловіка: чим завершився інцидент

В Польщі поліціянти намагалися заспокоїти чоловіка, від поранення він помер

17 грудня 2021, 11:02
Поділіться публікацією:

У Польщі поліціянтів викликали до квартири для врегулювання конфлікту. До поліції Гіжицько подзвонила жінка й розповіла про агресивного чоловіка, який погрожував їй та її дітям. На місце прибули поліціянти. Про це повідомляє Polsat News.

В Польщі поліціянти застосували зброю до чоловіка: чим завершився інцидент

В Польщі загинув чоловік, фото з відкритих джерел

В середу, 16 грудня, до будинку приїхали поліцейські й виявили в під'їзді агресивного 32-річного чоловіка. Повідомляється, що чоловік грюкав у двері квартири, де жила його співмешканка. Жінка зачинилася разом з трьома дітьми. Поліціянти намагалися заспокоїти чоловіка, однак він начебто напав з кулаками на жінку-поліцейского. Тоді правоохоронці застосували зброю. Куля з пістолета влучила в нападника.

На місце правоохоронці викликали медиків, однак врятувати громадянина не вдалося. Чоловік помер від вогнепального поранення. На місце прибули психологи для допомоги рідним загиблого. Обставини інциденту встановлюються.

Також до будинку прибули експерти-криміналісти та поліцейські Інспекційного відділу Головного управління провінційної поліції в Ольштині.

Співмешканці чоловіка та її дітям соціальні працівники запропонували переїхати до спецзакладу на час проведення невідкладних заходів. Жінка вирішила переїхати до родини.

"Ситуація врешті-решт призвела до того, що один із поліцейських вирішив застосувати пістолет, він зробив один постріл, який потрапив у чоловіка. На жаль, незважаючи на невідкладну допомогу, яку йому надав цей поліцейський, а також викликану на місце бригаду швидкої, чоловік помер", – розповів Томаш Марковський, речник поліції в Ольштині.

Відомо, що в квартирі проживала 37-річна жінка та її троє дітей – однорічний, дев’ятирічний та 17-річний.

Як повідомляв портал "Коментарі", українцю загрожує довічне ув'язнення в Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини