Головна Новини Світ Європа Великобританія відправила своїх солдатів на польсько-білоруський кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія відправила своїх солдатів на польсько-білоруський кордон

Невелика група британських військовослужбовців перебуває на кордоні Польщі після угоди з польським урядом

12 листопада 2021, 19:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Британські солдати вирушили до Польщі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства оборони Великої Британії.

Великобританія відправила своїх солдатів на польсько-білоруський кордон

Польський кордон. Фото: twitter.com/mblaszczak

У британському відомстві заявили, що невелику групу військовослужбовців збройних сил Великобританії було розгорнуто на польсько-білоруському кордоні після угоди з польським урядом.

Метою перебування групи буде вивчення можливостей надання інженерної підтримки для вирішення виниклої ситуації на кордоні.

У Міністерстві оборони також наголосили, що Великобританія та Польща мають довгу історію дружби та союзництва в рамках НАТО.

Зазначимо, що раніше про наміри запросити до Польщі британських фахівців повідомляв Міністр національної оборони Польщі. Він розповів, що солдати двох держав співпрацюватимуть у зміцненні загородження на польсько-білоруському кордоні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Російська Федерація відправила своїх десантників до Білорусі. За інформацією ЗМІ, російські військовослужбовці виконають практичне десантування на території Гродненської області Білорусі. Разом із білоруськими військовими вони візьмуть участь у спільному тактичному навчанні. Після навчання солдати вирушать на місце своєї постійної дислокації.
Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що
політичний експерт Павло Нусс вважає, що кордон з Білоруссю де-факто перетворився на ще один кордон із Росією. Він зазначив, що два тижні тому видання "Washington Post" вперше попередило про концентрацію російських військ біля кордонів України, але у президента Зеленського фактично заперечували цю загрозу, і лише через півтора тижня він якось відреагував, але, втім, як і завжди — Мляво і непереконливо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини