Головна Новини Світ Європа Вигнали з салону: екіпаж угорської авіакомпанії Wizz Air зняв з рейсу українського військового без ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

Вигнали з салону: екіпаж угорської авіакомпанії Wizz Air зняв з рейсу українського військового без ноги

Ветеран розповідав, що позбувся ноги на війні, а зараз летить до родини в Україну

10 липня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

Екіпаж угорської  авіакомпанія Wizz Air в летовищі  столиці Ізраїля Тель-Авіва примусово зняв зі свого  рейсу   військового з  ампутованою ногою з України.  Правда, після розголосу прикрого інциденту представники  компанії публічно  вибачились за свій вчинок.

Вигнали з салону: екіпаж угорської авіакомпанії Wizz  Air зняв з рейсу українського військового без ноги

Після інциденту у Wizz Air вибачились (фото з відкритих джерел)

Як інформують журналісти  Nexta,  ветеран з України не міг всидіти на своєму місці, йому заважав  протез. Він  розповідав, що  позбувся ноги на війні,  а зараз летить до своєї домівки  та до  родини в Україну. 

"Він плакав і кричав: "Як я потраплю додому?". Військовий навіть показував стюардесі рюкзак, де знаходились  подарунки для  його найближчих родичів", — написано  в інформації.

При цьому, він стояв у кутку  угорського лайнера півтори години. Пізніше  українець впав і завдав шкоди рукам. Представники екіпажу  літака заявили, що "він поводився неадекватно, і був змушений покинути рейс".

Після оприлюднення цього випадку у Wizz Air  розповіли про ситуацію та публічно принесли вибачення на офіційній сторінці в соціальних мережах

"Ми просимо вибачення за викликане невдоволення щодо ситуації з пасажиром на нашому нещодавньому рейсі з Тель-Авіва до Варшави. Безпека є нашим пріоритетом номер один, тому екіпаж відповідальний за те, щоб усі пасажири були готові до перельоту або ж мали супровід для допомоги", — зазначають представники авіакомпанії.  

В  коментарі  пресслужби  йдеться, що якщо наявні певні ознаки того, що пасажир має  хворобу,  перебіг якої може поставити його життя під загрозу  в час рейсу, екіпаж літака зобов’язаний відмовити йому в посадці. 

"У цьому випадку це було важке, але необхідне рішення, прийняте з огляду на безпеку пасажира. Йому надали воду і посадили на місце в очікуванні допомоги персоналу аеропорту", — надали  пояснення представники  угорської  авіакомпанії. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Через смертельний тренд у ТikTok гинуть люди: не повторюйте за ними.


 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини