Головна Новини Світ Європа Віктор Орбан заявив, що Україна не виграє війну проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Орбан заявив, що Україна не виграє війну проти Росії

Угорський лідер вважає, що українці не мають шансів для перемоги на полі бою проти російських сил.

23 травня 2023, 13:39 comments1831
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що Україна не зможе перемогти у війни проти Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

Віктор Орбан заявив, що Україна не виграє війну проти Росії

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Угорський лідер стверджує, що НАТО не відправить своїх військ протистояти російському вторгненню, тому Україна зазнає поразки.

"Дивлячись на цифри, дивлячись на оточення, дивлячись на той факт, що НАТО не готове відправити війська, очевидно, що для бідних українців немає перемоги на полі бою", — сказав Орбан.

Віктор Орбан стверджу, що завершити війну можна лише за однієї умови. На думку угорського лідера це має відбутись лише тоді, коли Російська Федерація укладе відповідну угоду зі Сполученими Штатами. Окрім того, Орбан сподівається, що наступного року вибори в США виграє Дональд Трамп.

Нагадаймо, що раніше прем’єр-міністр Угорщини заявляв, що тільки Трамп здатен зупинити війну, натякаючи на те, що республіканський лідер перестане надавати військову допомогу для України. Окрім того, Угорщина під керівництвом Орбана блокує новий транш допомоги від ЄС на суму у 500 млн євро. Угорська влада пояснює такі дії, тим, що Україна заблокувала угорський банк OTP Bank, який працював на тимчасово окупованій території України та видавав кредити російським військовослужбовцям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорський прем'єр-міністр має сумніви, чи відбувається війна між Україною та Росією, чи до цього залучені інші країни, які хочуть отримати певну користь від військових дій.

Також "Коментарі" писали, що Орбан порівняв процеси в ЄС з планами Гітлера завоювати Європу: отримав різку відповідь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

23 травня 2023, 14:04

маньяк маньяка видит ....

Ігор

23 травня 2023, 12:51

Тобто Дарт Вейдер кордони 1991 не поверне? Ця шайка надала команду не затьмарити успіх вождя прохача. Військова та офіцерська гідність підкорилася. Наприклад, Залужного тут немає і не було. А нас запевняють, що все буде після війни. Не буде. Саме ветерани стають відданою опорою корумпованих узурпаторів. Все буде вибори президента у США!


Новини