Головна Новини Світ Європа Винищувач F-35 Великобританії впав у Середземне море
commentss НОВИНИ Всі новини

Винищувач F-35 Великобританії впав у Середземне море

Літак злетів з авіаносця HMS Queen Elizabeth

17 листопада 2021, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Винищувач F-35 Королівських військово-повітряних сил Великобританії зазнав аварії у водах Середземного моря. Про це повідомляється на офіційній сторінці міністерства оборони Британії у соціальній мережі Twitter.

Винищувач F-35 Великобританії впав у Середземне море

F-35. Фото: Pixabay

Інцидент трапився сьогодні вранці, 17 листопада. Як стало відомо, винищувач F-35, який злетів з авіаносця HMS Queen Elizabeth, впав у воду. Пілот повітряного судна встиг катапультуватись. У відомстві зазначили, що подія сталася під час виконання штатного польоту.

Пілота витягли з води та доставили на борт корабля. Наразі вже розпочато розслідування за фактом аварії. Під час нього встановлять причину події.

Для довідки: F-35 є малопомітним багатофункціональним винищувачем-бомбардувальником п'ятого покоління.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що у Марокко під час автокатастрофи постраждали 37 людей. Смертельна ДТП сталася неподалік марокканської комуни Сіді Таїбі. На автодорозі, яка веде до міст Рабат та Кенітра, зіткнулися одразу два десятки автомобілів. Від одержаних травм загинув один громадянин. Медики доправили постраждалих до лікарень. Деякі з них перебувають у тяжкому стані.

Також портал "Коментарі" поінформував, що в оточенні російського гаранта прокоментували новину про те, що Німеччина зупинила сертифікацію нового газопроводу "Північний потік-2". Російська влада дотримується думки, що треба почекати. Прессекретар російського президента резюмував, що представники Росії усвідомлюють, що цей проєкт є важливим для країн Євросоюзу. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини