Головна Новини Світ Європа Вислуговується перед Росією: чому будь-які заяви Угорщини не мають сенсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вислуговується перед Росією: чому будь-які заяви Угорщини не мають сенсу

Помічник Орбана розкритикував збройний захист України від агресії РФ

27 вересня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Старший помічник прем’єр-міністра Угорщини Балаж Орбан назвав рішення України захищатися від вторгнення Росії "безвідповідальним" та таким, що призвело до великої кількості жертв.

Вислуговується перед Росією: чому будь-які заяви Угорщини не мають сенсу

Угорщина знову зробила скандальну заяву. Фото з відкритих джерел

Помічник Віктора Орбана також заявив, що Угорщина в аналогічному випадку не взяла б до рук зброю та не стала б чинити опір.

Чергову скандальну заяву Угорщини прокоментували у Третій штурмовій бригаді.

"Про позицію чинної влади Угорщини нам давно все відомо. Для українців заява про те, що нам не потрібно було оборонятися від РФ заради збереження життя населення, не має жодного сенсу", — заявив майор ЗСУ Максим Жорін.

Він зазначив, що представники угорської влади роблять відповідні заяви виключно, щоб вислужитися перед Росією.

Військовослужбовець додав, що Заходу варто звернути увагу на те, який в нього "надійний та потужний член НАТО".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники за останню добу просунулися на захід від Вугледара та вийшли на трасу, випливає із карти військового пабліка Deep State. Судячи з карти, наразі сполучення з Вугледаром фізично не перерізане, але в самому місті ворог вже захопив південно-східні квартали.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники планують у найближчі дні посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку, заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин. За його словами, ворог накопичує особовий склад і техніку у районі Приютного. "Є тенденція, що ситуація в Запорізькій області буде загострюватися. За минулу добу вже було п'ять штурмів. Ми спостерігаємо тенденцію, що кількість штурмів буде збільшуватися. За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного", — заявив Владислав Волошин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини