Головна Новини Світ Європа Зухвалий кіт нейтралізував польських поліцейських (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвалий кіт нейтралізував польських поліцейських (ВІДЕО)

М’якенькі лапки та абсолютна довіра — навіть суворі поліцейські Польщі не здатні встояти перед котячою чарівністю

9 грудня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Зухвалий кіт нейтралізував польських поліцейських (ВІДЕО)

Котяча підступність не має меж. Фото із відкритих джерел

Днями в польському місті Явожно стався зухвалий "напад" на працівника поліції. Підступним "зловмисником" виявився звичайний вуличний кіт, про що безсилі проти його чар правоохоронці повідомили на власній сторінці у Facebook.

У полон пухнастих котячих лап поліцейські Силезького воєводства потрапили після виїзду на місце ДТП. Займаючись складанням протоколу, стражі порядку не помітили, як до їхнього автомобіля заліз кіт. Інцидент стався на вул. Спортова у місті Явожно.

Пухнастий "нападник" одразу продемонстрував неабиякі навички соціалізації. Видершись поліцейському на коліна, він усіляко привертав до себе увагу, ластився і вимагав, аби його погладили. Правоохоронець стійко намагався продовжити виконання службових обов’язків, заповнюючи необхідні документи. Утім, це не зупинило дружелюбного кота, який зрештою влаштував собі лежанку на блокноті копа.

Зухвалий кіт нейтралізував польських поліцейських (ВІДЕО) - фото 2

Переглянути відео

Поліцейські Явожно стверджують, що їхній новий друг напрочуд компанійський і відкритий до людей. І хоча на коту не було нашийника, правоохоронці сподіваються, що домашній улюбленець дуже скоро знайде своїх господарів чи нову родину. Тимчасово долею чотирилапого опікується одна із місцевих поліціянток, забезпечуючи кота їжею, дахом над головою і, звісно, турботою. Разом із цим працівники відділку працюють над тим, аби прилаштувати вусаня у гарні руки.

Відео "нападу" кота на поліцейського на Facebook-сторінці поліції за кілька днів набрало майже 710 тисяч переглядів. Сотні користувачів соцмережі лишили коментарі під дописом. Деякі із них вважають, що пухнастик має залишитися у правоохоронця, із яким його зафільмували, мовляв, вибір зроблено.

Тим часом зухвалістю відрізняються й інші тварини. Попередньо "Коментарі" повідомляли про австралійську коалу, що проникла в будинок і видерлася на різдвяну ялинку.

Також на порталі можна дізнатися про долю карликових опосумів, які вижили під час пожеж у лісах Австралії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини