Головна Новини Світ Франція Біля берегів Франції помітили російський підводний човен
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Франції помітили російський підводний човен

Військові РФ порушили водний простір ЄС.

15 жовтня 2022, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У жовтня військові сили Франції повідомили, що помітили підводний човен Російської Федерації у Біскайській затоці поблизу французького узбережжя. Чим саме займались росіяни біля берегів Франції невідомо. Про інцидент повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ВМС Франції.

Біля берегів Франції помітили російський підводний човен

Підводний човен "Новоросійськ". Фото з відкритих джерел

За повідомленням французьких служб інцидент з російським підводним човном стався ще у вересні.

"У вересні фрегат "Нормандія" супроводжував російський підводний човен у Біскайській затоці", — написали ВМС Франції у Twitter.

Вони також опублікували запис виведення російського судна з європейських вод спільно з кораблями Іспанії та Великої Британії.

За повідомленням французьких ЗМІ подія трапилась 29 вересня за 100 км від узбережжя Франції. Підводний човен вдалось зафіксувати через те, що він піднявся на поверхню. Невідомо чи це сталось через технічні проблеми росіян, або це певний демонстраційний прояв військових РФ, заявляє французьке видання Le Telegramme.

За даними МВС Франції порушником виявився підводний човен з назвою "Новоросійськ", що належить Чорноморському флоту РФ. Техніка зійшла у море в 2014 році і є одним із серії з шести підводних човнів проєкту 636 "Варшавянка".

Також читайте на портал "Коментарі":

Президент України Володимир Зеленський повідомив план Путіна, суть якого підставити Україну перед Європейським союзом та скасувати санкції проти Росії.

В мережу потрапило відео, як російський БТР виїжджає з ґрунтової дороги на асфальт і там підривається на мінах. Вижив один російський військовий, який в кінці запису виліз з бронетранспортера.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини