Головна Новини Світ Франція "Це червона лінія". У Франції виступили проти відправки військ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це червона лінія". У Франції виступили проти відправки військ в Україну

У Франції вважають, що направлення військ стане «червоною лінією» для Кремля

20 червня 2024, 23:04
Поділіться публікацією:

Лідер французьких ультраправих Жордан Барделла заявив, що виступає проти відправки військ в Україну.

"Це червона лінія". У Франції виступили проти відправки військ в Україну

Опонент Макрона проти відправки армії в Україну. Фото з відкритих джерел

За словами політика, Франція повинна продовжувати постачання Україні обладнання, озброєння та боєприпаси, але відмовитися від ідеї відправки військ.

"Я, на відміну від президента Макрона, проти того, щоб відправити війська і французьких солдатів в Україну. Присутність військ на землі — це червона лінія. Я вважаю, що насамперед проти цього рішення виступає більшість французів. Сама Україна та президент Володимир Зеленський не закликали до відправки французьких військ в Україну. Це може мати драматичні наслідки для миру в усьому світі", — заявив Жордан Барделла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська влада буде забирати у власників підприємства військово-промислового комплексу за зрив державного замовлення. "Уся виробнича база має графіками комплектування, що сходяться в план-графіки поставок. Їх реалізація перебуває під чітким контролем з боку колегії ВПК. В разі серйозних відхилень щодо підприємств, які проштрафилися, застосовують відповідні заходи, аж до зміни власника", — заявив Антон Аліханов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін та диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин, підписавши договір про стратегічне військове партнерство, анулювали міжнародні резолюції та рішення щодо КНДР, заявив радник Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, тепер ООН та інші організації, які відповідальні за ефективний контроль за виконанням санкцій, виглядають "вкрай красномовно".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.euronews.com/

Новини