Головна Новини Світ Франція Чи справді в Європі сумніваються щодо подальшої допомоги Україні: про що заявив Макрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді в Європі сумніваються щодо подальшої допомоги Україні: про що заявив Макрон

Макрон пообіцяв Україні подальшу підтримку

21 грудня 2023, 10:02 comments1338
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що деякі країни в Європі сумніваються щодо подальшої допомоги Україні, Франція буде й надалі разом із Україною, надаючи подальшу підтримку українцям для того, щоб вони могли вести мирні переговори з РФ "за кращих можливих умов". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Еммануель Макрон зробив в ефірі телеканалу "France 5".

Чи справді в Європі сумніваються щодо подальшої допомоги Україні: про що заявив Макрон

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

Еммануель Макрон заявив, що в Парижі розуміють, що деякі європейські країни починають сумніватися щодо допомоги, яка надається Києву. Президент Франції також згадав про можливе повернення Дональда Трампа до Білого дому.

На думку французького президента, "найближчими місяцями нам доведеться зробити вибір" у цьому конфлікті.

"Ми повинні забезпечити, щоб Росія не перемогла, що означає продовження підтримки та посилення захисту Києва та його ключових точок", – заявив Макрон.

За його словами, мета полягає в тому, щоб Україна "змогла вести мирні переговори за найкращих можливих умов". "Ми не залишимо Україну", – запевнив президент Франції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна добігає кінця 2023 року з кардинальним зниженням підтримки з боку закордонних партнерів. У США який місяць не можуть прийняти багатомільярдну підтримку, а коштів вистачить, за даними Білого дому, лише на ще один військовий пакет військової допомоги. У ЄС, де через дії Угорщини заблоковано 50 млрд євро для нашої країни, повернутися до питання виділення цих коштів зможуть не раніше лютого. Ну, а МВФ прогнозують, що Україна без допомоги Заходу зможе протриматися лише кілька місяців. Чому ми опинилися у подібній ситуації? Які варіанти розвитку подій? Чи не виглядає так, що Захід, який обіцяв чи не нескінченну підтримку Україні – "зливає" нас? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини