Чоловік і дружина заарештовані за згвалтування дитини, яка загинула

У дівчинки зупинилося серце

Чоловік і дружина підозрюються в згвалтуванні й вбивстві своєї півторамісячної доньки, недалеко від Евре, Франція. Їх взяли під варту за згвалтування, яке призвело до смерті. Як повідомили сьогодні, 22 грудня, джерела французького видання Le Figaro.

"Пара була поміщена під варту в неділю після смерті півторамісячного немовляти, яке, згідно з першими даними розслідування, піддалося фізичному і сексуальному насильству", - сказав Домінік Пуечмайль, прокурор Евре.

Детальна інформація про інцидент буде оголошена поліцією сьогодні, як пише видання.

Чоловікові 36 років, жінці 34 роки. В ході слухань слідчим пояснили, що дитина впала. Як повідомили медики, у дівчинки зупинилося серце.

"Дівчинку виявили в синцях на ногах і з великим розривом ануса", - сказало джерело видання, додавши, що стосовно двох інших дітей пари не було випадків насильства.

Іншим дітям по 2-3 роки. Розтин тіла дитини має відбутися у вівторок. Руанське агентство SRPJ і поліцейська дільниця Вернона почали розслідування.

Нагадаємо, 13 річна дівчинка з ножем у Франції загрожувала "спустити шкуру з вчителя", коли та вийде з класу після уроку. Викладач викликала поліцію, яка виявила ніж у сумці дівчинки. Її виключили зі школи, не давши закінчити семестр.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Британії судили водіїв вантажівки, через які 39 мігрантів задихнулися у вантажному відсіку. Вони заплатили за поїздку з В'єтнаму до Великобританії по 13 тисяч доларів. Британія оголосила траур після інциденту минулого року. Родичі оплакують померлих.