Головна Новини Світ Франція Чорногорія більше не буде вимагати ПЛР-тестування від туристів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорногорія більше не буде вимагати ПЛР-тестування від туристів з України

Крім українців, обмеження зняли також для громадян РФ, Білорусі та Північної Македонії

21 квітня 2021, 01:27
Поділіться публікацією:

Чорногорія скасувала всі обмеження на в'їзд для туристів з України. За словами міністра фінансів країни Мілойко Спаіча, мандрівникам не знадобляться навіть сертифікати про ПЛР-тестуванні.

Чорногорія більше не буде вимагати ПЛР-тестування від туристів з України

Чорногорія (фото з відкритих джерел)

Крім українців, обмеження зняли також для громадян РФ, Білорусі та Північної Македонії.

"З радістю повідомляємо вам, що для відвідування Чорногорії в туристичний сезон 2021 для громадян Російської Федерації, Республіки Білорусь, України та Північної Македонії будуть зняті всі обмежувальні заходи, в тому числі ПЛР-тестування", — написав чиновник в Twitter.

Нагадаємо, Кабінет міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу. Відповідне рішення було прийнято вчора, 22 березня, під час позачергового засідання уряду. За словами Степанова, дана постанова набрала чинності вчора. Воно застосовується до громадян України, які в'їжджають в країну з-за кордону.

"Були внесені зміни, що стосуються перетину кордону. Не дивлячись на те, з якої країни прибуває громадянин, все повинні будуть надати довідку про проведення тестування методом ПЛР не пізніше 48 годин. З негативним результатом цього результату", — повідомив Степанов.

У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату — громадяни зобов'язані пройти самоізоляцію або карантин. Міністр додав, що такі обмеження діють по всіх країнах Європи. Україна не є винятком. Відзначимо, що раніше Степанов повідомляв, що в Україні планують зробити обов'язковою умовою при в'їзді в країну наявність негативного ПЛР-тесту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини