Головна Новини Світ Франція Циклон небувалої сили: водоспади в Австралії змінили напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Циклон небувалої сили: водоспади в Австралії змінили напрямок

У штаті Новий Південний водоспади стали текти знизу вгору

11 серпня 2020, 19:59
Поділіться публікацією:








У Новому Південному Вельсі — штаті Австралії — кілька водоспадів б'ють ключем від низу до верху як результат сильного потоку повітря, що прийшов з циклоном. Відповідне відео опублікував ВВС.

Циклон небувалої сили: водоспади в Австралії змінили напрямок

Як передає видання DailyMail , вітер з Тасманового моря дме зі швидкістю до 70 кілометрів на годину у напрямку до скель, в результаті чого потік води з водоспадів не витримує натиску і змушений "текти" в зворотну сторону.

На відео видно, як вітер порушує природний потік води зі скелі і потік стрімко піднімається вгору і розбризкується в різні боки.

Крім того, на узбережжі штату вмест.е з циклоном пройшли дощі, які викликали повені — місцевих жителів припадало евакуювати.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку поточного року канадці зіткнулися з небувалою кількістю снігових опадів , які буквально замкнули їх у домах.Тогда снігопад побив 20-річний рекорд. У Сент-Джонса товщина снігового покриву становила 76,2 сантиметра, що перевищує попередній рекорд — 68,4 сантиметра в 1999 році.

тельству надати допомогу районам провінції, які постраждали від негоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини