Де повинні зупинитися ЗСУ: стало відомо, на яку перемогу у війні проти РФ розраховує Париж

Париж готовий підтримувати Київ у війні проти РФ до перемоги

Франція розраховує, що українська армія під силу здобути перемогу у війні проти Росії на полі бою. Причому в Парижі вірять, що ЗСУ вдасться не лише вибити росіян із тих територій, які вони окупували у 2022 році, а й з тимчасово окупованої частини Донбасу, а також Криму. Як передає портал "Коментарі", про це заявило французьке дипломатичне джерело, пише "Reuters".

При цьому джерело уточнило, що остаточне рішення щодо того, де має зупинитися українська армія, має прийняти керівництво України на чолі з президентом Володимиром Зеленським. Президент України має сам визначити, що вважатиметься для його держави військовою перемогою.

Зазначимо, що сьогодні з історичним візитом до Києва прибули лідери чотирьох найбільших європейських держав – президент Франції Макрон, канцлер Німеччини Шольц, прем'єр-міністр Італії Драгі, а також президент Румунії Йоганніс. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що може означати цей візит і в чому лідери "ЄС" можуть почати переконувати президента Зеленського, підштовхуючи Україну до негайних переговорів з Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" - відбулася третя зустріч у форматі "Рамштайн": міністр оборони України Олексій Резніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – без втручання НАТО, що відбувається в Україні, не закінчиться: генерал США зробив важливу заяву щодо війни в Україні.