Головна Новини Світ Франція До Парижа будуть питання: французький телеканал видав репортаж із позицій окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

До Парижа будуть питання: французький телеканал видав репортаж із позицій окупантів (ВІДЕО)

Французький телеканал у своєму репортажі не згадав про відкриту російську агресію

17 червня 2023, 14:54 comments2555
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", французький телеканал "TF1" випустив репортаж, знятий на позиціях російських загарбників на окупованій території, без жодних згадок про ширший контекст війни Росії проти України.

До Парижа будуть питання: французький телеканал видав репортаж із позицій окупантів (ВІДЕО)

Французький телеканал показав, як воюють росіяни

Сюжет тривалістю менше 3 хвилин виклали на Youtube-каналі 15 червня, його переглянули понад 130 тисяч користувачів. Загалом канал має понад 230 тисяч передплатників.

На відео є кадри дороги до російських позицій, відео зсередини бліндажів, короткі коментарі від російських військових про боєприпаси та дрони, які вони застосовують проти українських військових. Також на відео є моменти, як росіяни стріляють по позиціях українських захисників. Репортер за всім цим спостерігає і розповідає не як про окупантів, які вторглися на територію іншої суверенної країни і є агресорами, а як ще про одну сторону конфлікту.

У сюжеті також є коментарі російських військових, які запевняють, що дуже добре підготувалися до українського контрнаступу, адже воно не стало несподіванкою та було добре анонсовано.

Зазначимо, нещодавно в мережі виник скандал через відеоролик уряду Угорщини, в якому він закликав до якнайшвидшого світу в Україні. На відео Крим було зображено частиною Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська влада, незважаючи на український контрнаступ, що розгортається, офіційно призначила "вибори" на окупованих територіях України (Крим, а також Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області, хоч вони й не контролюються загарбниками повністю) на 10 вересня — Єдиний день голосування в РФ. Обирати у цей день збираються "депутатів заксобрань та представницьких органів муніципальних утворень". Що стоїть за цим рішенням Кремля? Як на нього реагувати Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини