Головна Новини Світ Франція Франція просто прогнулася під Путіна - тільки бізнес, нічого особистого, - Олексій Голобуцький
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція просто прогнулася під Путіна - тільки бізнес, нічого особистого, - Олексій Голобуцький

Французьке шампанське знову буде поставлятися в Росію - як «ігристе вино», а не власне «шампанське»

17 вересня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

C 15 вересня елітне французьке шампанське знову буде поставлятися в Росію — як "ігристе вино", а не власне "шампанське". Так тепер писатимуть на російськомовних етикетках. "Шампанським" для РФ, згідно все ж визнаного французами закону, є тільки підробка російського виробництва. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання "The Times".

Франція просто прогнулася під Путіна - тільки бізнес, нічого особистого, - Олексій Голобуцький

Шампанське Фото з відкритих джерел

Коментуючи інформацію, відомий український політолог Олексій Голобуцький пише у себе в Facebook, Франція просто прогнулася під Путіна — тільки бізнес, нічого особистого. Це прекрасний зразок того, що, коли ми говоримо про європейську підтримку України — ми не повинні забувати, що всьому є ціна. І, якщо Франція, Німеччина або ще хтось підтримують нас — це значить, що вони втрачають гроші російського ринку, повністю або частково.

"Власне, тому такі важливі санкції: вони зменшують обсяг грошей у росіян. А, чим менше грошей у них — тим менш привабливим стає ринок РФ і тим менше ці міркування тиснуть на політичну і геополітичну сферу ", — написав політолог.

Він додає, поки що грошей не настільки мало, щоб ними знехтували французькі винороби. Насправді все це більш, ніж логічно. Можна згадати історію, мінімум з Наполеонівських часів саме Росія була найбільшим споживачем шампанських вин, і не тільки їх.

"Ну, і особистий невеликий маніфест: хоча я і не любитель шампанського, але тепер для мене французькі шампанські вина зникли. Я їх не буду пити ні за яких обставин. Хоча "Вдова Кліко" або "Дом Періньон" до сих пір були практично всесвітнім синонімом "святая", "особливої події". Вже не будуть ", — резюмував Олексій Голобуцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Естонії повернула Росії подароване кримське шампанське.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.thetimes.co.uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини