Головна Новини Світ Франція Франція страждає від масштабних повеней (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція страждає від масштабних повеней (ФОТО)

Через сильні опади у Франції утворилися повені

10 грудня 2021, 20:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Францію обрушилися зливи. Про це пише видання BFMtv.

Франція страждає від масштабних повеней (ФОТО)

Поліція. Фото: Pixabay

У французькому департаменті Атлантичні Піренеї, що на південному заході країни, випала велика кількість опадів у вигляді дощу. Повідомляється, що цієї ночі (10 грудня) випала двотижнева норма опадів.

Франція страждає від масштабних повеней (ФОТО) - фото 2

Фото: Radio France

Через зливи почали утворюватися повені. У річці Нив підвищився рівень води. Він уже наблизився до історичного рекорду. Очікується, що рівень води може перевищити шість метрів.

Внаслідок повені було заблоковано автошлях між містами Байон та Сен-Жан-П'є-де-Порт. Там же була заблокована і ділянка залізниці.

У Мережі з'являються фото з місця подій. На кадрах можна побачити, як стихія перетворила вулиці населених пунктів на річки.

Франція страждає від масштабних повеней (ФОТО) - фото 3

Фото: Radio France

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на Італію обрушився потужний водяний смерч. Вихор повітря та води помітили біля узбережжя міста Фюмічіно, що розташоване неподалік столиці країни. Смерч промчав над водною гладдю і не досяг берега. Він розчинився через п'ятнадцять хвилин. Після цього місто накрило дощ із градом. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що потужна лісова пожежа спалахнула на заході Австралії. Вогнем уже охоплено тисячі гектарів земель у популярному у туристів районі країни. Місцеві жителі змушені залишати свої будинки через стихію, що розбушувалася. Сотні пожежників борються із вогнем, проте їм заважають погані погодні умови. До ліквідації загорянь було залучено авіацію. Причина загоряння нині не відома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини