Головна Новини Світ Франція Франція вводить платні ковід-тести для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція вводить платні ковід-тести для туристів

Іноземним туристам, які прибувають з країн "червоного списку", необхідно пред'явити негативний результат ПЛР або тест на антитіла

1 липня 2021, 05:12
Поділіться публікацією:

Туристи, які планують відвідувати країну з 7 липня повинні будуть платити за тести на COVID-19. Про це заявив офіційний представник уряду Габріель Аттал в інтерв'ю Les Echos, якого цитує France24.

Франція вводить платні ковід-тести для туристів

Вакцинація - фото з відкритих джерел

Уточнюється, що ця нова міра пов'язана з "взаємністю", оскільки французькі туристи мають платити за свої тести за кордоном. 49 євро буде коштувати тестування ПЛР, 29 євро — тестування на антитіла.

Іноземним туристам, які прибувають з країн "червоного списку", необхідно пред'явити негативний результат ПЛР або тест на антитіла, зроблений менш ніж за 48 годин до прибуття до Франції, і вони знову проходять тестування після прибуття до Франції. Країни "червоного списку" включають Афганістан, Аргентину, Бахрейн, Бангладеш, Болівії, Бразилії, Чилі, Колумбії, Коста-Ріку, Індію, Мальдіви, Непал, Пакистан, Парагвай, Південну Африку, Шрі-Ланку, Суринам і Уругвай. 25 червня в список додалися Намібія, Росія і Сейшельські острови.

Вакциновані туристи з цих країн повинні взяти на себе зобов'язання самоізолюватись протягом семи днів. Невакцинованих також підлягають обов'язковому 10-денного карантину.

Нагадаємо,  стародавні греки знову приходять на допомогу — в цьому випадку з приводу коронавірусного захворювання. Звучить дивно, але так і є: представники Всесвітньої організації охорони здоров'я запропонували скористатися грецьким алфавітом, щоб розрізняти між собою існуючі штами ковіда. "Коментарі" вирішили об'єднати всі найосновніші факти за допомогою інфографіки. Такі зміни намагаються ввести в ужиток людей по всьому світу, щоб назви,  пов'язані з країнами, що раніше "прижилися", більше не вживалися.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини