Головна Новини Світ Франція Французам заборонили літати на близькі відстані
commentss НОВИНИ Всі новини

Французам заборонили літати на близькі відстані

Виняток зроблять для маршрутів в найбільший аеропорт Франції Шарля-де-Голля в Парижі для підвезення пасажирів на пересадку на міжнародний рейс

15 квітня 2021, 04:13
Поділіться публікацією:

У Франції ввели заборону на авіаперельоти, якщо до пункту призначення можна дістатися поїздом. Введенням таких заходів уряд Франції планує знизити емісію вуглекислого газу.

Французам заборонили літати на близькі відстані

Франція (фото з відкритих джерел)

При цьому влада країни розуміють, що рішення похитне і без того критичний стан індустрії пасажирських авіаперевезень, викликане пандемією коронавірусу, проте екологія країни виявилася в пріоритеті.

"Французькі парламентарії проголосували за скасування місцевих польотів між населеними пунктами, до яких можна дістатися не більше ніж за 2,5 години на поїзді. Дана ініціатива — частина масштабного пакета законів про захист навколишнього середовища, які повинні 2030 знизити емісію вуглекислого газу в країні на 40% в порівнянні з рівнем 1990 року"- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, епідеміолог, в.о. гендиректора Львівської обласної лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я Наталія Іванченко повідомила, що в Україні пацієнтам з коронавірусів не діагностується, який саме у них штам. Нові ж види вірусу можуть впливати на те, що фіксуються повторні випадки захворювання. За її словами, це пов'язано зі зміною генетичної структури вірусу. Так, новий штам може знижувати опірність організму, таким чином людина піддається повторному зараженню.

При цьому експерт підкреслила, що поки вірус новий, все відбувається в реальному часі, тому конкретні висновки можна буде робити тільки після завершення пандемії.
Раніше лікар розповіла, коли вакцинація від коронавірусу може бути небезпечна. Так, український лікар пояснила, за якої умови не можна змішувати типи вакцин від коронавірусу. Відзначимо, що друга доза вакцини називається бустерною. З її допомогою активується т-клітинний імунітет, який найбільше бере участь в тривалого захисту організму від будь-якої вірусної інфекції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини