Головна Новини Світ Франція Французький офіцер підозрюється у шпигунстві на користь РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький офіцер підозрюється у шпигунстві на користь РФ

За даними французьких ЗМІ, в Італії офіцер зустрічався з особою, якого ідентифікували як агента російської спецслужби ГРУ

30 серпня 2020, 20:31
Поділіться публікацією:

Підполковник армії Франції, який проходив службу і Італії на одній з баз НАТО, був затриманий за підозрою в шпигунстві на користь Росії. Про це йдеться  в Deutsche Welle з посиланням на французькі ЗМІ.

Французький офіцер підозрюється у шпигунстві на користь РФ

Джерело: parstoday.com

Міністерка оборони Франції Флоранс Парлі підтвердила факт розслідування щодо військового. Підозрюваний був затриманий за обвинуваченням в шпигунстві на користь Росії. За її словами, щодо старшого французького офіцера ведеться розслідування за підозрою в порушенні державної таємниці, проте інших деталей вона не надала.

Тим часом, джерела агентства AFP повідомляють, що офіцер обвинувачується в розвідувальній діяльності на користь іноземної держави, що завдала шкоди фундаментальним інтересам Франції.

За даними радіо Europe 1, підполковник володіє російською мовою, і в Італії він зустрічався з особою, якого ідентифікували як агента російської спецслужби ГРУ.

Французькі спецслужби затримали офіцера 21 серпня, коли той планував повертатися з Франції до Італії. Зараз він заарештований, знаходиться в Парижі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Північна Корея відправила зашифроване повідомлення через YouTube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини